Permanent in stoc. Livrare imediata! Garantie 24 de luni.

 

Va oferim cititoare pentru carduri de sanatate, cu si fara tastatura si ecran, cu conectare la port USB. Cititoarele de card sunt autorizate de catre Casa Nationala de Sanatate si pot fi regasite in lista CNAS (sursa:www.cnas.ro).

 

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta aici. >>


Cititoarele noastre sunt aprobate de catre CNAS:

 • Sunt compatibile cu USB 2.0 full speed (12 Mbps)
 • Sunt compatibile cu standardul Microsoft PC/SC
 • Driverele furnizate sunt compatibile Microsoft CCID
 • Sunt compatibile cu sistemul de operare Windows 8, Windows 7, Windows Vista si Windows XP SP3

In cazul in care utilizati un terminal cu ecran si tastatura, asigurati confidentialitatea datelor (PIN-ului) de autentificare.


Despre cardurile de sanatate

Cardul de sanatate este esential pentru a putea fi identificati in sistemul national de asigurari de sanatate. In urma identificarii veti putea beneficia de serviciile medicale necesare.

Retineti ca pentru a putea fi functional, cardul de sanatate trebuie activat. Dupa ce ati primit cardul, este necesar sa personalizat PIN-ul de acces format din patru cifre. Acest cod va fi cerut de fiecare data cand veti solicita servicii medicale. Este important sa-l retineti astfel incat numai dumneavoastra sa-l puteti accesa.

Medicul de familie este singura persoana care are dreptul si poate inscriptiona chipul de pe card cu datele medicale personale care sunt importante pentru sanatatea dumneavoastra. Datele pot fi inscriptionate in cardul de sanatate numai dupa ce v-ati dat acordul in scris si ati completat formularul care insoteste cardul de sanatate.


In cardul de sanatate pot fi inscriptionate datele medicale legate de:

 • Grupa sanguina si RH
 • Bolile cu risc vital
 • Bolile cronice
 • Donarea de organe (daca sunteti sau doriti sa deveniti donator de organe)

Dupa ce v-ati exprimat acordul in scris, datele sunt introduse si actualizate de cate ori este nevoie. Daca doriti sa modificati oricare dintre optiunile legate de datele introduse in card este necesar sa va adresati medicului de familie.

Retineti: este important sa detineti permanent cardul de sanatate la dumneavoastra mai ales in caz de urgenta.

 

Sursa: www.cnas.ro

 

Comandati cititoare/inscriptoare de carduri de sanatate!

Card pentru intretinerea cititoarelor - 6 lei (TVA inclus)

 Intretinerea periodica a cititoarelor de carduri prin curatarea impuritatilor ce se depun pe contacte asigura o functionarea optima a acestora.   Comanda aici cardul pentru curatarea cititorului

OFERTA DE PRIMAVARA!

Smartcard Reader ACR83 + card de curatare gratis - 122.68 lei (145.99 lei cu TVA inclus)

Comanda aici Smartcard Reader ACR83ACR83ACR83 este un cititor cu tastatura si ecran LCD. Are capacitati de citire/scriere cu autentificare prin PIN.

Comandati prin telefon la:

0264-418929

Cititor de card de sanatate ACR39 - 59 lei (49.85 lei cu TVA inclus)

Comanda aici Smartcard Reader ACR39ACSmartcard readerACR39R39 este un dispozitiv cu conectare la portul USB. Cititorul/inscriptorul se utilizeaza simplu si rapid.

Prezenta web

Exemplu de site web pentru mediciVa doriti un site web pentru serviciile medicale oferite?

Atrageti mai multi clienti prin prezenta in mediul online!
Detalii si oferta aici. >>

Sentinel LDK si HASP - protectie pentru software

Sentinel LDK cu noile chei Sentinel HLSolutia Sentinel protejeaza si gestioneaza intreg ciclul de viata al licentei software. Liderul de piata in domeniul protectiilor bazate pe hardware va ofera numeroase optiuni de protectie incluzand protectie pentru masini virtuale, aplicatii SaaS, Cloud si protectii de tip software.
[Cititi mai multe informatii. >>]

Webdesign si consultanta SEO

Webdesign, creare site, consultanta si optimizare SEO
Servicii webdesign si SeoPentru ca prezenta pe motoarele de cautare chiar conteaza
Va oferim servicii complete de webdesign, creare site, analiza, consultanta si optimizare seo pentru site-urile dvs. Puteti alege dintr-o gama variata de template-uri si optiuni.
Pachet complet de webdesign si seo. Solicitati aici o oferta de pret personalizata. >>
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Autentificare cu USB Token

USB TokenDispozitivele USB Token raspund perfect nevoilor de autentificare intr-un mediu virtual. Simplu de instalat si utilizat in aplicatii PKI, USB Token va ofera un mediu sigur pentru generarea si stocarea de parole (passwords), pastrarea in siguranta a certificatelor digitale si criptare.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Creaza aici site-ul tau web!

Webnode iti ofera posibilitatea sa creezi in mod interactiv propriul tau site web. Simplu si gratuit poti in cateva minute sa realizezi site-ul ideal pentru afacerea ta.

Se asigura suport in limba romana!

Solutii de semnare electronica

Ascertia PDF Sign&Seal Ascertia Ltd. va ofera o gama de produse software de tip server si desktop, care va simplifica lucrul cu documente electronice din firma.

PDF Sign&Seal este un program software prin intermediul caruia semnati electronic documente. Aveti nevoie de un certificat digital si apoi puteti sa semnati documentele electronice si pentru sistemul SEAP de licitatii electronice.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Carduri si cititoare de carduri

Smartcard ReaderVa oferim o gama larga de carduri inteligente cu procesor sau cu memorie securizata si cititoare pentru smartcard care pot servi celor mai diferite scopuri:

 • USB Smart Card Readers
 • Smart Card Balance Readers
 • Smart Card/Fingerprint Readers
 • Smart Card Readers with PIN-Pad
 • Contactless Readers

[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Monitorizare acces Internet

Software monitorizare InternetWFilter este un program software care permite monitorizarea, filtrarea si restrictionarea accesului la Internet. Instalata pe un singur calculator, aplicatia supravegheaza transparent intreaga retea a firmei si actioneaza ca filtru web, filtru pentru e-mail si instant messaging, P2P blocker.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]