servicii

Securitatea accesului web cu USB Token si certificate digitaleDaca utilizati pentru nevoile firmei un web server securizat, oferiti informatii pentru angajati si colaboratori, criptati e-mail in comunicatia interna, utilizati certificate digitale pentru comunicatie in VPN, nu trebuie sa platiti certificatele digitale. Puteti actiona ca autoritate de certificare (CA) si va puteti emite propriile certificate pentru utilizare interna.

Emiteti si gestionati gratuit numarul de certificate de care aveti nevoie si nu trebuie sa platiti emiterea periodica a acestora de catre o autoritate de certificare. Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa pastrati in siguranta cheia privata cu ajutorul carora generati certificatele, astfel incat un utilizator rau intentionat sa nu o poata utiliza pentru a emite certificate in numele vostru. Distribuiti fiecarui utilizator autorizat cate un USB Token in care ati inscris certificatul digital al utilizatorului.

Mai mult...
 

Chiar daca aveti experienta in administrea prezentei pe  web sau sunteti nou venit in lumea on-line, sigur v-ati intrebat:

"Ce pot face pentru a avea mai multi vizitatori pe site si cum pot sa transform aceste vizite in profit?"

De cele mai multe ori un aspect placut al site-ului are prea putin de a face cu eficienta acestuia. Pentru a avea succes in mediul online site-ul trebuie sa fie atat atractiv vizual, cat si usor de nevigat si intuitiv. Credem intr-un parteneriat eficient intre client si echipa noastra de marketing si consideram ca impreuna putem crea o strategie de marketing optima care sa scoata in evidenta site-ul dumneavoastra.

Mai mult...
 

Dezvoltarea unui website

Pentru ca un site sa fie considerat de succes, acesta trebuie sa apara printre primele rezultate relevante in motoarele de cautare (Google, Bing etc.) atunci cand o persoana interesata cauta ceea ce vindeti. In plus site-ul trebuie sa inspire incredere printr-un aspect profesional, navigare facila si utilitatea informatiilor oferite. Pentru dvs. ca proprietar al site-ului poate fi importanta si usurinta de actualizare a datelor pe site, precum si multitudinea de optiuni pe care le puteti oferi clientilor pentru ca experienta lor pe site sa fie placuta, iar contactul cu dvs cat mai usor.

Mai mult...
 

Consultati oferta noastra completa cu servicii de webdesign, dezvoltare si optimizare pentru un site profesional.

Lista de optiuni oferite de noi pentru crearea si dezvoltarea unui site cuprinde aspectele importante care tin de acest domeniu, toate la un pret avantajos. Oferim servicii complete in Cluj-Napoca si in toata tara.

Mai mult...
 

Puteti obtine propria voastra pagina de web apeland lanoi si consultand Costuri pentru SEO si Web Development sau puteti realiza singuri, intr-un mod simplu si intiutiv, un site web gratuit sau platit in functie de complexitate si facilitati.

 

Daca sunteti interesat de optimizarea si eficientizarea paginii web pe care o aveti deja, cititi mai departe acest material.

 

Stim ca timpul este foarte important pentru orice afacere. De multe ori webdesignerii au de realizat nenumarate sarcini in cadrul companiei. Din aceasta cauza timpul lor este foarte limitat in ceea ce priveste optimizarea site-ului. Este important sa puteti realiza chiar dumneavoastra optimizarea, dar pentru a economisi timp puteti lasa totul in seama unui expert care va face munca pentru dumneavoastra. Un specialist va poate spune imediat ceea ce trebuie sa realizati pentru a optimiza site-ul si conversia vizitatorilor in clienti. Acesta reprezinta motivul principal pentru care va oferim aceste 3 tipuri de servicii de consultanta SEO.

Mai mult...
 

Page 1 of 2

<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Ne gasiti si pe:

 

Blog Ro Interactive Ro Interactive pe Google+ Ro Interactive pe Twitter Ro Interactive pe Facebook

Comandati cititoare/inscriptoare de carduri de sanatate!

Card pentru intretinerea cititoarelor - 6 lei (TVA inclus)

 Intretinerea periodica a cititoarelor de carduri prin curatarea impuritatilor ce se depun pe contacte asigura o functionarea optima a acestora.   Comanda aici cardul pentru curatarea cititorului

OFERTA DE PRIMAVARA!

Smartcard Reader ACR83 + card de curatare gratis - 122.68 lei (145.99 lei cu TVA inclus)

Comanda aici Smartcard Reader ACR83ACR83ACR83 este un cititor cu tastatura si ecran LCD. Are capacitati de citire/scriere cu autentificare prin PIN.

Comandati prin telefon la:

0264-418929

Cititor de card de sanatate ACR39 - 59 lei (49.85 lei cu TVA inclus)

Comanda aici Smartcard Reader ACR39ACSmartcard readerACR39R39 este un dispozitiv cu conectare la portul USB. Cititorul/inscriptorul se utilizeaza simplu si rapid.

Sentinel LDK si HASP - protectie pentru software

Sentinel LDK cu noile chei Sentinel HLSolutia Sentinel protejeaza si gestioneaza intreg ciclul de viata al licentei software. Liderul de piata in domeniul protectiilor bazate pe hardware va ofera numeroase optiuni de protectie incluzand protectie pentru masini virtuale, aplicatii SaaS, Cloud si protectii de tip software.
[Cititi mai multe informatii. >>]

Webdesign si consultanta SEO

Webdesign, creare site, consultanta si optimizare SEO
Servicii webdesign si SeoPentru ca prezenta pe motoarele de cautare chiar conteaza
Va oferim servicii complete de webdesign, creare site, analiza, consultanta si optimizare seo pentru site-urile dvs. Puteti alege dintr-o gama variata de template-uri si optiuni.
Pachet complet de webdesign si seo. Solicitati aici o oferta de pret personalizata. >>
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Autentificare cu USB Token

USB TokenDispozitivele USB Token raspund perfect nevoilor de autentificare intr-un mediu virtual. Simplu de instalat si utilizat in aplicatii PKI, USB Token va ofera un mediu sigur pentru generarea si stocarea de parole (passwords), pastrarea in siguranta a certificatelor digitale si criptare.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Autentificare cu OTP Token

OTP TokenVa oferim o gama variata de dispozitive de tip OTP Token pentru autentificare cu parola dinamica in medii web: pagini, aplicatii web, VPN etc. Oferta noastra include OTP tokene de tip time-based (TOTP) si event-based (HOTP). Beneficiile solutiei de autentificare cu OTP Token includ:

Va oferim cele mai bune preturi de pe piata! >>

Creaza aici site-ul tau web!

Webnode iti ofera posibilitatea sa creezi in mod interactiv propriul tau site web. Simplu si gratuit poti in cateva minute sa realizezi site-ul ideal pentru afacerea ta.

Se asigura suport in limba romana!

Solutii de semnare electronica

Ascertia PDF Sign&Seal Ascertia Ltd. va ofera o gama de produse software de tip server si desktop, care va simplifica lucrul cu documente electronice din firma.

PDF Sign&Seal este un program software prin intermediul caruia semnati electronic documente. Aveti nevoie de un certificat digital si apoi puteti sa semnati documentele electronice si pentru sistemul SEAP de licitatii electronice.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Carduri si cititoare de carduri

Smartcard ReaderVa oferim o gama larga de carduri inteligente cu procesor sau cu memorie securizata si cititoare pentru smartcard care pot servi celor mai diferite scopuri:

  • USB Smart Card Readers
  • Smart Card Balance Readers
  • Smart Card/Fingerprint Readers
  • Smart Card Readers with PIN-Pad
  • Contactless Readers

[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Monitorizare acces Internet

Software monitorizare InternetWFilter este un program software care permite monitorizarea, filtrarea si restrictionarea accesului la Internet. Instalata pe un singur calculator, aplicatia supravegheaza transparent intreaga retea a firmei si actioneaza ca filtru web, filtru pentru e-mail si instant messaging, P2P blocker.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]