Securitatea accesului web cu USB Token si certificate digitaleDaca utilizati pentru nevoile firmei un web server securizat, oferiti informatii pentru angajati si colaboratori, criptati e-mail in comunicatia interna, utilizati certificate digitale pentru comunicatie in VPN, nu trebuie sa platiti certificatele digitale. Puteti actiona ca autoritate de certificare (CA) si va puteti emite propriile certificate pentru utilizare interna.

Emiteti si gestionati gratuit numarul de certificate de care aveti nevoie si nu trebuie sa platiti emiterea periodica a acestora de catre o autoritate de certificare. Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa pastrati in siguranta cheia privata cu ajutorul carora generati certificatele, astfel incat un utilizator rau intentionat sa nu o poata utiliza pentru a emite certificate in numele vostru. Distribuiti fiecarui utilizator autorizat cate un USB Token in care ati inscris certificatul digital al utilizatorului.


1. Site web cu informatii securizate

Pentru a extinde functionalitatea unui site web, astfel incat sa va puteti asigura confidentialitatea informatiilor, impartiti continutul site-ului web intr-o zona pentru public si o zona privata. Accesul in zona privata se face numai dupa autentificarea utilizatorului cu certificatul digital pe care l-ati emis. Implementarea se face simplu, fara sa afecteze functionalitatea existenta a site-ului. Puteti renunta la autentificarea cu username si password sau
puteti adauga un nivel suplimentar de autentificare cu certificat digital.

Aveti nevoie de:
- un software care sa permita emiterea si gestionarea certificatelor digitale.
- dispozitivele USB Token pe care stocati certificatele digitale.

Cumparati aici dispozitive USB Token Puteti achizitiona dispozitivele USB Token din magazinul nostru: www.intech.ro/shop/

Pentru o oferta completa, incluzand implementarea autentificarii securizate pe un web server existent, emiterea certificatelor digitale, dispozitive de autentificare, trimiteti aici un email cu descrierea problemei pe care doriti sa o rezolvati si vom reveni cu o oferta si clarificari.

Comparatie pentru un web server securizat:
a) achizitionati certificate digitale de la o autoritate - aprox. 50 EUR/certificat, incluzand un USBToken, platibil in fiecare an. Pentru un website cu 100 de utilizatori, platiti in primul an 5000 EUR si cate 3000 EUR in fiecare din anii urmatori
b) sunteti propria autoritate de certificare - aprox. 10 EUR/USBToken, care permite stocarea a pana la 20 de certificate digitale. Pentru un website cu 100 de utilizatori, platiti in primul an 2000 EUR si nu aveti costuri in anii urmatori.

 

Cum functioneaza autentificarea?

Pentru mai multe detalii, contactati-ne aici. >>

 

Comandati cititoare/inscriptoare de carduri de sanatate!

Card pentru intretinerea cititoarelor - 6 lei (TVA inclus)

 Intretinerea periodica a cititoarelor de carduri prin curatarea impuritatilor ce se depun pe contacte asigura o functionarea optima a acestora.   Comanda aici cardul pentru curatarea cititorului

OFERTA DE PRIMAVARA!

Smartcard Reader ACR83 + card de curatare gratis - 122.68 lei (145.99 lei cu TVA inclus)

Comanda aici Smartcard Reader ACR83ACR83ACR83 este un cititor cu tastatura si ecran LCD. Are capacitati de citire/scriere cu autentificare prin PIN.

Comandati prin telefon la:

0264-418929

Cititor de card de sanatate ACR39 - 59 lei (49.85 lei cu TVA inclus)

Comanda aici Smartcard Reader ACR39ACSmartcard readerACR39R39 este un dispozitiv cu conectare la portul USB. Cititorul/inscriptorul se utilizeaza simplu si rapid.

Autentificare cu USB Token

USB TokenVa punem la dispozitie o familie de dispozitive de autentificare care poate satisface necesitatile cele mai pretentioase de securitate si flexibilitate. Tokenele ePass corespund celor mai stricte cerinte de securitate:

  • Certificare: PKCS#11, MS CAPI, X.509v3, SSL v3, IPSec., compatibilitate ISO7816
  • Algoritmi de criptare suportati: RSA, DES, 3DES, SHA, AES
  • Sisteme de operare suportate: Windows, Linux, Mac

Va oferim cele mai bune preturi de pe piata! Aflati aici mai multe detalii. >>

Autentificare cu USB Token

USB TokenDispozitivele USB Token raspund perfect nevoilor de autentificare intr-un mediu virtual. Simplu de instalat si utilizat in aplicatii PKI, USB Token va ofera un mediu sigur pentru generarea si stocarea de parole (passwords), pastrarea in siguranta a certificatelor digitale si criptare.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Solutii de semnare electronica

Ascertia PDF Sign&Seal Ascertia Ltd. va ofera o gama de produse software de tip server si desktop, care va simplifica lucrul cu documente electronice din firma.

PDF Sign&Seal este un program software prin intermediul caruia semnati electronic documente. Aveti nevoie de un certificat digital si apoi puteti sa semnati documentele electronice si pentru sistemul SEAP de licitatii electronice.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Carduri si cititoare de carduri

Smartcard ReaderVa oferim o gama larga de carduri inteligente cu procesor sau cu memorie securizata si cititoare pentru smartcard care pot servi celor mai diferite scopuri:

  • USB Smart Card Readers
  • Smart Card Balance Readers
  • Smart Card/Fingerprint Readers
  • Smart Card Readers with PIN-Pad
  • Contactless Readers

[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Monitorizare acces Internet

Software monitorizare InternetWFilter este un program software care permite monitorizarea, filtrarea si restrictionarea accesului la Internet. Instalata pe un singur calculator, aplicatia supravegheaza transparent intreaga retea a firmei si actioneaza ca filtru web, filtru pentru e-mail si instant messaging, P2P blocker.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]