Chiar daca aveti experienta in administrea prezentei pe  web sau sunteti nou venit in lumea on-line, sigur v-ati intrebat:

"Ce pot face pentru a avea mai multi vizitatori pe site si cum pot sa transform aceste vizite in profit?"

De cele mai multe ori un aspect placut al site-ului are prea putin de a face cu eficienta acestuia. Pentru a avea succes in mediul online site-ul trebuie sa fie atat atractiv vizual, cat si usor de nevigat si intuitiv. Credem intr-un parteneriat eficient intre client si echipa noastra de marketing si consideram ca impreuna putem crea o strategie de marketing optima care sa scoata in evidenta site-ul dumneavoastra.

Oferta de pret personalizata pentru webdesign si seoDeoarece lucram cu aplicatii Open Source, va putem oferi site-uri realizate la standarde inalte la o fractiune din costurile necesare in mod normal. In mod curent lucram in Joomla pentru ca ne ofera flexibilitate maxima in dezvoltarea site-urilor si astfel va putem oferi un produs fidel viziunii dvs. Pe langa Joomla va putem oferi si alte sisteme CMS (Content Management System), cum ar fi CMS Made Simple sau Wordpress.

In afara de un site realizat la standarde inalte va oferim si toate uneltele pentru a va administra si intretine site-ul. Odata proiectul terminat, puteti sa preluati gestionarea si intretinerea acestuia sau puteti sa ne consultati pentru desfasurarea unor actualizari mai complexe ale sistemului.

Va oferim solutii complete de marketing care includ planificare si rapoarte lunare.

Apeland la serviciile noastre puteti obtine:

 • un site atractiv si de calitate
 • un sistem de navigare simplu cu legaturi optimizate pentru motoarele de cautare
 • un continut functional al site-ului, usor de intretinut
 • flexibilitate
 • un site optimizat pentru marketing modern
 • optiuni diverse de design si posibilitatea de a modifica schema de culori
 • un CMS eficient si usor de utilizat
 • un site profesionist cu costuri reduse

De ce sa ne alegeti?

Pentru ca suntem pasionati de ceea ce facem, suntem creativi si avem resursele necesare realizarii de site-uri atractive si eficiente. Pentru ca ne face placere sa lucram la fiecare proiect pe care decidem sa il preluam si dorim sa va oferim solutii de calitate inalta pentru a imbunatati sau dezvolta prezenta dvs. pe web.

Aflati aici mai multe despre oferta completa de servicii. >>

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite, contactati-ne aici. >>

Ne gasiti si pe:

 

Blog Ro Interactive Ro Interactive pe Google+ Ro Interactive pe Twitter Ro Interactive pe Facebook

Creaza aici propriul tau site!

Comandati cititoare/inscriptoare de carduri de sanatate!

Card pentru intretinerea cititoarelor - 6 lei (TVA inclus)

 Intretinerea periodica a cititoarelor de carduri prin curatarea impuritatilor ce se depun pe contacte asigura o functionarea optima a acestora.   Comanda aici cardul pentru curatarea cititorului

OFERTA DE PRIMAVARA!

Smartcard Reader ACR83 + card de curatare gratis - 122.68 lei (145.99 lei cu TVA inclus)

Comanda aici Smartcard Reader ACR83ACR83ACR83 este un cititor cu tastatura si ecran LCD. Are capacitati de citire/scriere cu autentificare prin PIN.

Comandati prin telefon la:

0264-418929

Cititor de card de sanatate ACR39 - 59 lei (49.85 lei cu TVA inclus)

Comanda aici Smartcard Reader ACR39ACSmartcard readerACR39R39 este un dispozitiv cu conectare la portul USB. Cititorul/inscriptorul se utilizeaza simplu si rapid.

Sentinel LDK si HASP - protectie pentru software

Sentinel LDK cu noile chei Sentinel HLSolutia Sentinel protejeaza si gestioneaza intreg ciclul de viata al licentei software. Liderul de piata in domeniul protectiilor bazate pe hardware va ofera numeroase optiuni de protectie incluzand protectie pentru masini virtuale, aplicatii SaaS, Cloud si protectii de tip software.
[Cititi mai multe informatii. >>]

Webdesign si consultanta SEO

Webdesign, creare site, consultanta si optimizare SEO
Servicii webdesign si SeoPentru ca prezenta pe motoarele de cautare chiar conteaza
Va oferim servicii complete de webdesign, creare site, analiza, consultanta si optimizare seo pentru site-urile dvs. Puteti alege dintr-o gama variata de template-uri si optiuni.
Pachet complet de webdesign si seo. Solicitati aici o oferta de pret personalizata. >>
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Autentificare cu USB Token

USB TokenDispozitivele USB Token raspund perfect nevoilor de autentificare intr-un mediu virtual. Simplu de instalat si utilizat in aplicatii PKI, USB Token va ofera un mediu sigur pentru generarea si stocarea de parole (passwords), pastrarea in siguranta a certificatelor digitale si criptare.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Autentificare cu OTP Token

OTP TokenVa oferim o gama variata de dispozitive de tip OTP Token pentru autentificare cu parola dinamica in medii web: pagini, aplicatii web, VPN etc. Oferta noastra include OTP tokene de tip time-based (TOTP) si event-based (HOTP). Beneficiile solutiei de autentificare cu OTP Token includ:

Va oferim cele mai bune preturi de pe piata! >>

Creaza aici site-ul tau web!

Webnode iti ofera posibilitatea sa creezi in mod interactiv propriul tau site web. Simplu si gratuit poti in cateva minute sa realizezi site-ul ideal pentru afacerea ta.

Se asigura suport in limba romana!

Solutii de semnare electronica

Ascertia PDF Sign&Seal Ascertia Ltd. va ofera o gama de produse software de tip server si desktop, care va simplifica lucrul cu documente electronice din firma.

PDF Sign&Seal este un program software prin intermediul caruia semnati electronic documente. Aveti nevoie de un certificat digital si apoi puteti sa semnati documentele electronice si pentru sistemul SEAP de licitatii electronice.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Carduri si cititoare de carduri

Smartcard ReaderVa oferim o gama larga de carduri inteligente cu procesor sau cu memorie securizata si cititoare pentru smartcard care pot servi celor mai diferite scopuri:

 • USB Smart Card Readers
 • Smart Card Balance Readers
 • Smart Card/Fingerprint Readers
 • Smart Card Readers with PIN-Pad
 • Contactless Readers

[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Monitorizare acces Internet

Software monitorizare InternetWFilter este un program software care permite monitorizarea, filtrarea si restrictionarea accesului la Internet. Instalata pe un singur calculator, aplicatia supravegheaza transparent intreaga retea a firmei si actioneaza ca filtru web, filtru pentru e-mail si instant messaging, P2P blocker.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]