Contact-SEO

Ro Interactive Technologies SRL

Tel: 0264-418929,  0747-708500, 0744-799248

Fax: 0264-418929

Vanzari: sales [@] intech.ro

Suport: suport [@] intech.ro

 

Daca doriti sa ne contactati, va rugam sa completati formularul de mai jos. Vom incerca sa raspundem deindata ce va fi posibil. Toate campurile marcate cu * trebuie completate. Pentru o prima evaluare introduceti in caseta pentru mesaj link-ul catre site-ul vostru si specificati problemele cu care va confruntati in prezent.

Daca nu doriti sa utilizati formularul, va rugam sa trimiteti mesajul la suport [@] intech.ro

Required *

Adresa de email trebuie sa contina intre 3 si 30 de caracter

NUmarul de caractere trebuie sa fie intre 5 si 100

Numarul de caractere trebuie sa fie intre 5 si 500

  Refresh Captcha  
 

Autentificare cu USB Token

USB TokenDispozitivele USB Token raspund perfect nevoilor de autentificare intr-un mediu virtual. Simplu de instalat si utilizat in aplicatii PKI, USB Token va ofera un mediu sigur pentru generarea si stocarea de parole (passwords), pastrarea in siguranta a certificatelor digitale si criptare.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Creaza aici site-ul tau web!

Webnode iti ofera posibilitatea sa creezi in mod interactiv propriul tau site web. Simplu si gratuit poti in cateva minute sa realizezi site-ul ideal pentru afacerea ta.

Se asigura suport in limba romana!

Solutii de semnare electronica

Ascertia PDF Sign&Seal Ascertia Ltd. va ofera o gama de produse software de tip server si desktop, care va simplifica lucrul cu documente electronice din firma.

PDF Sign&Seal este un program software prin intermediul caruia semnati electronic documente. Aveti nevoie de un certificat digital si apoi puteti sa semnati documentele electronice si pentru sistemul SEAP de licitatii electronice.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Carduri si cititoare de carduri

Smartcard ReaderVa oferim o gama larga de carduri inteligente cu procesor sau cu memorie securizata si cititoare pentru smartcard care pot servi celor mai diferite scopuri:

  • USB Smart Card Readers
  • Smart Card Balance Readers
  • Smart Card/Fingerprint Readers
  • Smart Card Readers with PIN-Pad
  • Contactless Readers

[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Monitorizare acces Internet

Software monitorizare InternetWFilter este un program software care permite monitorizarea, filtrarea si restrictionarea accesului la Internet. Instalata pe un singur calculator, aplicatia supravegheaza transparent intreaga retea a firmei si actioneaza ca filtru web, filtru pentru e-mail si instant messaging, P2P blocker.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]