Dezvoltarea unui website

Pentru ca un site sa fie considerat de succes, acesta trebuie sa apara printre primele rezultate relevante in motoarele de cautare (Google, Bing etc.) atunci cand o persoana interesata cauta ceea ce vindeti. In plus site-ul trebuie sa inspire incredere printr-un aspect profesional, navigare facila si utilitatea informatiilor oferite. Pentru dvs. ca proprietar al site-ului poate fi importanta si usurinta de actualizare a datelor pe site, precum si multitudinea de optiuni pe care le puteti oferi clientilor pentru ca experienta lor pe site sa fie placuta, iar contactul cu dvs cat mai usor.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dezvoltarea completa a unui site de succes implica:

 • o analiza a nevoilor dvs, adica o discutie pentru a stabili care va sunt nevoile, dorintele si asteptarile
 • proiectarea unei schite a site-ului luand in considerare aspectele discutate in cadrul analizei
 • gazduirea, adica locul in care site-ul este stocat si pus in functiune
 • configurarea soft-ului utilizat pentru dezvolatere, incluzand tot software-ul de care aveti nevoie pentru a mentine site-ul actualizat
 • crearea unui numar relevant de pagini, din care o pagina este atribuita pentru contact si o pagina este desemnata ca prima pagina; restul paginilor pot fi imbinate in mod variat
 • realizarea unei cercetari pentru determinarea celor mai potrivite cuvinte cheie pentru care se va realiza optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare
 • crearea, introducerea si verificarea textului din site
 • optimizarea site-ului, astfel incat sa fim siguri ca motoarele de cautare indexeaza site-ul creat (Search Engine Optimisation
 • prezentarea modului in care puteti actualiza site-ul (adaugarea de pagini, adaugarea de imagini, introducea de noutati pe site, etc.)
 • suport tehnic si ghidare in ceea ce priveste intretinerea site-ului

Acestea sunt doar etapele de baza in dezvoltarea unui site, iar pentru ca acesta sa aibe cu adevarat succes este nevoie de o intreaga serie de masuri complementare de promovare (social media, linkbuilding, Google AdWords etc.)

Care sunt costurile reale de dezvoltare si actualizare pentru site-urile web?
Ulterior realizarii site-ului, pentru a mentine calitatea inalta a acestuia trebuie sa luati in considerare costurile legate de mentenanta software-ului care sta la baza site-ului. In cazul nostru pentru Joomla, CMS Made Simple sau Wordpress, costurile sunt legate de actualizarea acestuia, redactarea continutului nou pe care vreti sa il adaugati in site etc. Daca alegeti sa realizati aceste activitati cu forte proprii, noi va vom oferi mijloacele prin care puteti sa administrati si sa actualizati site-ul.

Inainte de a accepta o oferta de dezvoltare site-uri web intrebati-va daca ceea ce va este oferit este exact ceea ce va doriti. Dumneavoastra decideti care este functionalitatea pe care o doriti de la site si ce componente doriti pentru acesta, dar mai ales daca calitatea oferita merita banii.

Noi va oferim un site de nivel premium! Alegand oferta noastra care include elementele de baza necesare unui site veti plati un pret mai accesibil decat in cazul in care ati achizitiona modulele individual.

Aflati aici mai multe despre oferta noastra completa de servicii webdesign. >>

 

Ne gasiti si pe:

 

Blog Ro Interactive Ro Interactive pe Google+ Ro Interactive pe Twitter Ro Interactive pe Facebook

Creaza aici propriul tau site!

Comandati cititoare/inscriptoare de carduri de sanatate!

Card pentru intretinerea cititoarelor - 6 lei (TVA inclus)

 Intretinerea periodica a cititoarelor de carduri prin curatarea impuritatilor ce se depun pe contacte asigura o functionarea optima a acestora.   Comanda aici cardul pentru curatarea cititorului

OFERTA DE PRIMAVARA!

Smartcard Reader ACR83 + card de curatare gratis - 122.68 lei (145.99 lei cu TVA inclus)

Comanda aici Smartcard Reader ACR83ACR83ACR83 este un cititor cu tastatura si ecran LCD. Are capacitati de citire/scriere cu autentificare prin PIN.

Comandati prin telefon la:

0264-418929

Cititor de card de sanatate ACR39 - 59 lei (49.85 lei cu TVA inclus)

Comanda aici Smartcard Reader ACR39ACSmartcard readerACR39R39 este un dispozitiv cu conectare la portul USB. Cititorul/inscriptorul se utilizeaza simplu si rapid.

Sentinel LDK si HASP - protectie pentru software

Sentinel LDK cu noile chei Sentinel HLSolutia Sentinel protejeaza si gestioneaza intreg ciclul de viata al licentei software. Liderul de piata in domeniul protectiilor bazate pe hardware va ofera numeroase optiuni de protectie incluzand protectie pentru masini virtuale, aplicatii SaaS, Cloud si protectii de tip software.
[Cititi mai multe informatii. >>]

Webdesign si consultanta SEO

Webdesign, creare site, consultanta si optimizare SEO
Servicii webdesign si SeoPentru ca prezenta pe motoarele de cautare chiar conteaza
Va oferim servicii complete de webdesign, creare site, analiza, consultanta si optimizare seo pentru site-urile dvs. Puteti alege dintr-o gama variata de template-uri si optiuni.
Pachet complet de webdesign si seo. Solicitati aici o oferta de pret personalizata. >>
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Autentificare cu USB Token

USB TokenDispozitivele USB Token raspund perfect nevoilor de autentificare intr-un mediu virtual. Simplu de instalat si utilizat in aplicatii PKI, USB Token va ofera un mediu sigur pentru generarea si stocarea de parole (passwords), pastrarea in siguranta a certificatelor digitale si criptare.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Autentificare cu OTP Token

OTP TokenVa oferim o gama variata de dispozitive de tip OTP Token pentru autentificare cu parola dinamica in medii web: pagini, aplicatii web, VPN etc. Oferta noastra include OTP tokene de tip time-based (TOTP) si event-based (HOTP). Beneficiile solutiei de autentificare cu OTP Token includ:

Va oferim cele mai bune preturi de pe piata! >>

Creaza aici site-ul tau web!

Webnode iti ofera posibilitatea sa creezi in mod interactiv propriul tau site web. Simplu si gratuit poti in cateva minute sa realizezi site-ul ideal pentru afacerea ta.

Se asigura suport in limba romana!

Solutii de semnare electronica

Ascertia PDF Sign&Seal Ascertia Ltd. va ofera o gama de produse software de tip server si desktop, care va simplifica lucrul cu documente electronice din firma.

PDF Sign&Seal este un program software prin intermediul caruia semnati electronic documente. Aveti nevoie de un certificat digital si apoi puteti sa semnati documentele electronice si pentru sistemul SEAP de licitatii electronice.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Carduri si cititoare de carduri

Smartcard ReaderVa oferim o gama larga de carduri inteligente cu procesor sau cu memorie securizata si cititoare pentru smartcard care pot servi celor mai diferite scopuri:

 • USB Smart Card Readers
 • Smart Card Balance Readers
 • Smart Card/Fingerprint Readers
 • Smart Card Readers with PIN-Pad
 • Contactless Readers

[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Monitorizare acces Internet

Software monitorizare InternetWFilter este un program software care permite monitorizarea, filtrarea si restrictionarea accesului la Internet. Instalata pe un singur calculator, aplicatia supravegheaza transparent intreaga retea a firmei si actioneaza ca filtru web, filtru pentru e-mail si instant messaging, P2P blocker.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]