Erori in SIUI eCARD

Ultima versiune a driver-ului pentru cititoarele ACR este 4.0.0.6. Inainte de a raporta o eroare, verificati daca cititorul lucreaza cu aceasta versiune si in caz contrar, actualizati driverul.

 

Driverul 4.0.0.6 poate fi descarcat de la:

Descarcare driver 32-bit 

Descarcare driver 64-bit

 

ERORI LA UTILIZAREA SIUI cu eCARD

Lista de erori in sistemul SIUI, legate de utilizarea cardului de sanatate, poate fi vizualizata, descarcand documentul aflat la  Specificatii eCard, la pagina 24.

In cazul in care sistemul SIUI vede conectarea cititorului (in partea din stanga jos a ecranului SIUI), acesta este functional si poate fi utilizat. In cazul aparitiei unei erori la operarea cardului, trebuie sa va adresati suportului tehnic de la SIUI. 

In cazul in care sistemul SIUI nu vede conectarea cititorului, trebuie sa verificati daca acesta este instalat corect in sistemul de calcul, conform instructiunilor de instalare. In cazul in care  este instalat corect si nu este vazut de SIUI, puteti sa apelati serviciul nostru de suport (suport @ intech. ro)

 

1. Pe ecranul cititorului nu scrie nimic dupa retragerea cardului

La introducerea cititorului in portul USB, pe ecranul acestuia este afisat 'ACR 83' (numai la driver 4.0.0.6)

Dupa introducerea cardului, dupa ce va este solicitat PIN-ul, la retragerea cardului din cititor pe ecan nu se mai afiseaza nimic. Cititorul este in continuare functional si puteti lucra in continuare cu cardurile. SIUI nu trimite nimic catre cititor la retragerea cardului si ca urmare ecranul ramane gol. Ca sa scrie din nou 'ACR 83' pe ecran, trebuie sa reinitializati cititorul prin scoaterea si introducerea din si in portul USB. 

 

2. SIUI nu vede introducerea cardului in cititor.

SIUI sesizeaza introducerea cititorului in portul USB (mesaj dreapta jos), dar la introducerea cardului nu reactioneaza, chiar daca anterior ati activat un card. Problema se poate datora faptului ca lucrati cu un hub USB (multiplicator de porturi USB) care nu face fata la toate dispozitivele conectate la el. Conectati cititorul direct la portul USB al calculatorului sau utilizati un hub USB cu alimentator.

 

3. Nu reusiti sa instalati cititorul in Windows si primiti o atentionare in Device Manager (semnul exclamarii pe fond galben)

E posibil ca unul din dispozitivele USB conectate la calculator (de obicei dispozitive USB 1.0 vechi) sa intre in conflict cu cititorul. Scoateti dispozitivele conectate in porturile USB si verificati daca problema persista. Daca problema se remediaza, conectati pe rand dispozitive USB si observati care dintre acestea intra in conflict cu cititorul. Conectati dispozitivul in cauza la alt port USB si nu in acelasi HUB cu cititorul.   

 

Pentru mai multe informatii despre cititoarele de carduri consultati lista de raspunsuri la intrebari frecvente.>>

Comandati cititoare/inscriptoare de carduri de sanatate!

Card pentru intretinerea cititoarelor - 6 lei (TVA inclus)

 Intretinerea periodica a cititoarelor de carduri prin curatarea impuritatilor ce se depun pe contacte asigura o functionarea optima a acestora.   Comanda aici cardul pentru curatarea cititorului

OFERTA DE PRIMAVARA!

Smartcard Reader ACR83 + card de curatare gratis - 122.68 lei (145.99 lei cu TVA inclus)

Comanda aici Smartcard Reader ACR83ACR83ACR83 este un cititor cu tastatura si ecran LCD. Are capacitati de citire/scriere cu autentificare prin PIN.

Comandati prin telefon la:

0264-418929

Cititor de card de sanatate ACR39 - 59 lei (49.85 lei cu TVA inclus)

Comanda aici Smartcard Reader ACR39ACSmartcard readerACR39R39 este un dispozitiv cu conectare la portul USB. Cititorul/inscriptorul se utilizeaza simplu si rapid.

Contact

Ro Interactive Technologies SRL 

Str. Aurel Suciu nr. 63 ap. 1 
400440 Cluj-Napoca 
VAT No. RO8343888 
Reg. Com.: J12/607/1996

Alegeti departamentul pe care doriti sa il contactati: 
Tel: 0264-418929, 0747-708500, 0744-799248 
Fax: 0264-418929

Vanzari: 8d7b867f8d5a83888e7f7d82488c89 rBV2RoYNr2Xfg69bH9z4FaLy1maWAC61 caesar This page part is protected against spam bots and web crawlers. In order to be displayed you need to enable Javascript in your browser, and then reload the page. ; Suport: 11130e0d1012de070c12030106cc100d 4v6EtBTSWRUI00TC7UajYP78bOnJJ59N caesar This page part is protected against spam bots and web crawlers. In order to be displayed you need to enable Javascript in your browser, and then reload the page.

 

Pentru mai multe detalii, completati formularul de solicitare. >>

Autentificare cu USB Token

USB TokenDispozitivele USB Token raspund perfect nevoilor de autentificare intr-un mediu virtual. Simplu de instalat si utilizat in aplicatii PKI, USB Token va ofera un mediu sigur pentru generarea si stocarea de parole (passwords), pastrarea in siguranta a certificatelor digitale si criptare.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Solutii de semnare electronica

Ascertia PDF Sign&Seal Ascertia Ltd. va ofera o gama de produse software de tip server si desktop, care va simplifica lucrul cu documente electronice din firma.

PDF Sign&Seal este un program software prin intermediul caruia semnati electronic documente. Aveti nevoie de un certificat digital si apoi puteti sa semnati documentele electronice si pentru sistemul SEAP de licitatii electronice.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Carduri si cititoare de carduri

Smartcard ReaderVa oferim o gama larga de carduri inteligente cu procesor sau cu memorie securizata si cititoare pentru smartcard care pot servi celor mai diferite scopuri:

  • USB Smart Card Readers
  • Smart Card Balance Readers
  • Smart Card/Fingerprint Readers
  • Smart Card Readers with PIN-Pad
  • Contactless Readers

[Cititi aici mai multe informatii. >>]

Monitorizare acces Internet

Software monitorizare InternetWFilter este un program software care permite monitorizarea, filtrarea si restrictionarea accesului la Internet. Instalata pe un singur calculator, aplicatia supravegheaza transparent intreaga retea a firmei si actioneaza ca filtru web, filtru pentru e-mail si instant messaging, P2P blocker.
[Cititi aici mai multe informatii. >>]